Lahjaidea maailman parhaalle iskälle

TUOTESETTEJÄ JOKA KUONTALOLLE

Lahjaidea hukassa? Isä, isi, faija, iskä, pappa, iskäliini… rakkaalla isällä on monta nimeä ja pian koittaa se päivä vuodesta, joka on omistettu yksinomaan Hänelle. Muista isää, puolisoa tai muuta lähipiirisi superfaijaa vähintään viestillä, mutta mikäli kaipailet kättä pidempää, luet parhaillaan juuri oikeaa artikkelia. Valikoimastamme löytyy loistavia lahjasettejä jokaisen iskän makuun ja tarpeeseen: hiuksille, parralle tai niille molemmille, ja löytyypä seasta myös setti niille, joiden hiukset ja parta ovat jo parhaat päivänsä nähneet.

REUZEL UUTUUDET

Reuzelin talvikauden lahjasetit ovat nyt saatavilla ja niiden joukosta löytyy mm. Dopp Bag -setti, joka sisältää kaksi pomadea (113g + 35g) sekä matkakokoisen Daily Shampoon pakattuna näppärään ripustettavaan toilettilaukkuun. Settejä on saatavilla useilla eri pomadevaihtoehdoilla kiiltävästä mattaan.

Reuzel Clay lahjasetti

Parrakkaille herrasmiehille on tarjolla kahta erilaista pakettia. Groom&Grow -setti sisältää kosteuttavan Beard Balm -partavoiteen, Beard Foam -hoitovaahdon parralle ja iholle sekä uutuutena voidemaisen Solid Cologne -partatuoksun. Kaikissa tuotteissa on tuoksuna lämpimän mausteinen Wood&Spice. Toinen setti kantaa nimeä Sh*t, Shower & Shave ja sen sisään kätkeytyy vihermintun ja teepuun tuoksulla höystetty 3-in-1 Shampoo, Conditioner & Body Wash -pesu, Shave Cream -parranajovoide sekä Reuzel pomadepurkkiin valettu TODELLA miellyttävän tuoksuinen kynttilä. Kummatkin partasetit on pakattu rouhean tyylikkääseen pussukkaan.

Reuzel partatuotesettiReuzel lahjasetti

THE BLUEBEARDS REVENGE -KLASSIKOT LAHJAPAKETEISSA

The Bluebeards Revenge eli kavereiden kesken BBR:n valikoima pitää sisällään monta laadukasta lahjasettiä parranajoon ja -hoitoon. Tänä syksynä lisäsimme valikoimaamme pari uutuutta vanhojen tuttujen rinnalle: kasvokuorintavoiteen ja partaöljyn sisältävän Designer Stubble Kit -lahjasetin sekä Eau de Toilette & Shower Gel -setin, joka nimensä mukaisesti sisältää tuoksun sekä suihkugeelin.

BBR Designer kit

BBR gift set

 

Tsekkaa kaikki lahjasettimme ja löydä omasi.

Lahjasetit

Hyvää isänpäivää!

Jätä kommentti