Pysytkö sä kannella?

Persauki Yacht Club X Saint Vacant Collabo

Joka vuosi veneiden kannelta putoaa kymmeniä tyyppejä.  Persauki Yacht Club X Saint Vacant lähti taisteluun kannelta putoamista vastaan. Tutkimme, että suurin osa putoamisista johtui väärän tyyppisten kenkien ja alkoholin yhteisvaikutuksesta liukkaalla kannella. Koska alkoholiongelman poistaminen tuntui liian suurelta tehtävältä, niin tartuimme kenkäongelmaan. Jos saamme yhdenkin liukastumisen vähemmän, olemme onnistuneet tehtävässämme sanoo Saint Vacantin kenkäsuunnittelija Janne Lax. Saint Vacant on vuonna 2005 perustettu laadukkaita miestenjalkineita valmistava suomalainen brändi.

 

Miksi Persauki Yacht Club X Saint Vacant yhteistyö? Halusimme tavoittaa mahdollisimman paljon alan harrastajia ja Persauki Yacht Club suomen suurimpana pursiseurana oli ilmiselvä ja täydellinen yhteistyökumppani meille.
Persauki Yacht Clubin ajatukset yhteistyöstä? Pursiseuralaistemme keskuudessa on jo pitkään yhdistynyt rakkaus huvitteluun sekä seilaamiseen. Tavoitteemme on olla suomen köyhin mutta tyylikkäin pursiseura. Yhteistyö Saint Vacantin kanssa sopii tähän visioon täydellisesti. Vaikka meillä ei olisi varaa Räikkösluokan jahtiin ei tarkoita, ettemmekö voisi panostaa tyylikkäisiin ja laadukkaisiin purkkareihin esim. joustoluotolla tms. sanoo PAYC Kommodori.

 

” When you’re wearing quality docksides – who cares about your cock size. ”
Kuuluisia suomalaisia kannelta putoajia:
– Kimi Räikkönen
– Samuli Edelmann
– Jethro Rostedt (hän ei pudonnut kannelta veteen mutta kansi putosi häneltä veteen)
– Pasi Nurminen (ei varsinaisesti pudonnut kannelta mut kengät aiheutti hänenkin ilmaveivinsä)

 

Kengät lanseerataan verkkokauppaan perjantaina 23.11. pers.fi

Kengät on numeroitu myyntijärjestyksen mukaan ja niitä valmistetaan rajattu erä! #pysypinnalla

@persauki @saintvacant
#pysypinnalla #persauki #saintvacant

Jätä kommentti