Miesten hiustyylit 2018 Top 5

Suositut miesten hiustyylit vuonna 2018?

Miesten hiustyyleissä yhdistyy tänäkin vuonna helppous sekä nopeus. Hiustyylin pitää sopia niin arkeen kuin juhlaan. Hiusten puhtaana pitämisen tulee olla helppoa ja tietysti muotoilun ja viimeistelyn nopeaa. Mies muotoilee hiuksensa mielellään yhdellä tuotteella, jonka pito ja ominaisuudet tulee kestää menossa koko päivän.

Miehille tahtoo usein käydä niin, että kun tykästyy johonkin niin sitä pidetään sitten vuodesta toiseen. Katukuvassa huomaa, että pikkuhiljaa vaatteita kyllä ruvetaan päivittämään 2010-luvulle, mutta hiustyyli on sama kuin ylä-asteella. Mikäli olet harkinnut uutta hiustyyliä, mutta olet ihan pihalla mitkä ovat tämän hetken miesten ajankohtaisimmat hiustyylit, niin toivottavasti tästä kirjoituksesta on sinulle apua. Seuraavaksi näetkin, mitkä miesten hiustyylit ovat tällä hetkellä suosittuja GROOM Parturit liikkeissä.

1. Klassinen hiustyyli

Minkälaiselle asiakkaalle tämä tyyli sopii parhaiten?
– Bisnesmiehelle
– Klassisesta tyylistä pitäville
– Ajattomille

part-klassinen-hiustyyli

Klassinen miesten hiustyyli

Klassinen hiustyyli on aina miehekäs ja tyylikäs leikkaus, joka sopii joka tilanteeseen ja lähes jokaiselle miehelle. Parhaiten klassiseen tyyliin sopii hieman taipuisa hiuslaatu, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Muotoilutuotteeksi tähän hiustenleikkaukseen sopii hyvin notkeat paste -tyyppiset vahat, jotka jättävät mattamaisen tai vaihtoehtoisesti kiiltävän lopputuloksen. Tuotteeksi suosittelemme: Pomp&Co. Hair CremePusher Converge tai Redken Rough Clay 20

2. Häivytetty hiustyyli (Fade)

Minkälaiselle asiakkaalle tämä tyyli sopii parhaiten?
– Sinulle, joka haluat erottua massasta
– Miehekkäälle miehelle
– Pyöreäkasvoiselle

low fade

miesten fade hiustyyli

Häivytetty (Fade) miesten hiustyyli voi olla vain häivytetty rajoilta (Low fade) tai korkealle ylös asti (High fade). Häivytetty hiustyyli on erittäin miehekäs hiustenleikkaus, joka pysyy pitkään siistinä, eli hiustenleikkausväli voi olla vähän pidempikin (4-5 viikkoa). Tähän hiustyyliin sopivat erinomaisesti pomade -tyyppiset, voimakkaasti kiiltoa antavat vahat. Tuotteeksi suosittelemme: Pomp&Co. PomadePusher O.D. wax tai Suavecito Pomade

3. Crop hiustyyli

Minkälaiselle asiakkaalle tämä tyyli sopii parhaiten?
– Sporttiselle
– Bisnesmiehelle
– Kulmikkaille kasvoille

 

miesten crop hiustyyli

crop miesten hiustyyli

Military -henkinen lyhyt crop -malli on aina muodikas ja asiakkaalle helppo. Tämä malli toimii erinomaisesti kundeille joiden ohimolahdekkeet ovat alkaneet hivuttautua ylöspäin. Hiustyyli sopii myös paksulle ja jäykälle hiukselle sekä hiuksille, jotka kasvavat oikein voimakkaasti suoraan eteenpäin. Et tarvitse tähän hiustyyliin välttämättä viimeistelyä, mutta jos käytät muotoilutuotteita niin viimeistelyyn sopivat parhaiten voimakkaat mattavahat esim. Pusher Dirt, Redken Rough Clay ja Reuzel Fiber Pomade tai Matte Pomade.

4. Klassinen Slickback hiustyyli

Minkälaiselle asiakkaalle tämä tyyli sopii parhaiten?
– Bisnes casual-henkiselle
– Purjehtijalle
– Rennomman lookin haluaville

klassinen slickback

klassinen slickback 2

Tämä rento mutta asiallinen miehekäs-look sopii kundeille jotka pitävät pidemmistä mutta asialliselta näyttävistä hiusmalleista. Toimii hyvin hieman taipuisalle hiukselle ja ohuemmalle hiukselle. Tämä miesten hiustyyli on helppokäyttöinen, mutta vaatii kuitenkin muotoilutuotteen käyttöä, erityisesti muotoiluvoiteet esim. Pusher Converge, Pomp & Co. Hair Cream tai Pomade. Partaan erinomainen tuote on Pomp&Co. Supreme Beard Balm.

5. Buzz cut hiustyyli

Minkälaiselle asiakkaalle tämä tyyli sopii parhaiten?
– Sporttiselle
– Helppoutta arvostavalle
– Kulmikkaille kasvoille

buzz cut miesten hiustyyli

Buzz cut on kuin crop, mutta reippaasti lyhyempänä. Mallia ei pidä sekoittaa kotona tehtyyn koneajoon, sillä tässäkin leikkauksessa tulee ottaa huomioon pään muoto sekä hiusrajat mikäli ei halua näyttää pallopäälle. Toimii paksulle ja ohuelle hiukselle. Tämä hiustyyli on erittäin helppokäyttöinen, tyyliin wash and go. Muista silti pestä aina hiukset laadukkailla shampoilla ja huudella hiuspohja huolellisesti ettei tule hilsettä.

Näillä hiustyyleillä varmasti erotut eduksesi tänä keväänä ja kesänä liikenteessä. Parturimme luonnollisesti auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan tyylin. Mikäli haluat muuttaa olemassa olevaa malliasi, suosittelemme valitsemaan GroCut Special -hiustenleikkauksen. Tähän hiustenleikkaukseen on varattu 45min aikaa, jolloin ehditään rauhassa käymään alkukonsultaatio läpi. Tällä varmistamme, että olemme samalla aatopituudella ja lisäksi uuden hiustyylisi muotoilun opettamiseen on myös hyvä varata hieman aikaa.

Toiminta-ajatukseemme on aina kuulunut tehdä hiustenleikkauksia, jotka ovat miehekkäitä, sopivat kantajalleen ja kestävät 4-5 viikon leikkausvälin. GROOMin hiustenleikkauksissa korostuvat hiusrajat ja niiden viimeistely, hiusmallien kulmikkuus ja tietysti käytön helppous. Mikäli parturikäyntisi jälkeen sinusta kuitenkin tuntuu että jokin kohta tarvitsee vielä korjausta, sitä varten meillä on GROOM tyytyväisyystakuu mikä tarkoittaa, että 7 päivän sisällä voit tulla fiksauttamaan leikkauksesi veloituksetta!

Tervetuloa parturiin!

Psst. Tilaamalla uutiskirjeemme saat 5€ alennuksen verkkokaupastamme tai ensimmäisestä käynnistäsi liikkeissämme.

Jätä kommentti