Miesten hiustyylit 2019 Top 5

Mitkä miesten hiustyylit ovat suosittuja vuonna 2019?

Miesten hiustyylit ei muutu onneksi niin usein kuin naisten hiustyylit. Mutta selkeä trendi miesten hiustyyleissä tänä vuonna on se, että hiukset pitenee. Pitkä lyhyen kauden jälkeen mennään taas vähän pidempään suuntaan. Vaikka hiustyylit pitenee, niin selkeästi näkyy se että ne ovat silti erittäin huolitellut ja siistin näköiset. Se varmistetaan oikealla hiustenleikkauksella ja säännöllisellä parturissa käynnillä. Miesten hiustyylit tänäkään vuonna ei ole pitkät niskavillat, yli kasvanut hiusmalli tai roikkuva takaraivo.

Partojen pituus on lyhentynyt, mutta edelleen parta ja sänki on trendikäs. Parta kuten hiuksetkin pitää kuitenkin olla huoliteltu ja siististi rajattu. Hyvin hoidettu parta on pehmeä ja kiiltävä, eikä tuoksu viikon vanhalle jogurtille.

Tänä vuonna hiusten- ja parranhoidon rinnalle tulee myös ihonhoito. Perinteisen pelkän veden ja froteepyyhkeen lisäksi tulee myös GROOM kertomaan ja tarjoamaan tuotteita miesten ihonhoitoon liittyen. Stay tuned!

Mikäli olet kiinnostunut uudesta hiustyylistä, suosittelemme sinua varaamaan GroCut Special -hiustenleikkauksen missä on enemmän aikaa keskustella ja toteuttaa uusi tyylisi yhdessä parturisi kanssa. Miehille tahtoo usein käydä niin, että kun tykästyy johonkin, sitä pidetään sitten vuodesta toiseen joten rohkeasti vaan kokeilemaan uusia hiustyylejä. Seuraavaksi näet, mitkä miesten hiustyylit ovat tällä hetkellä suosittuja GROOM Parturit liikkeissä.

1. Klassinen hiustyyli

Minkälaiselle miehelle tämä hiustyyli sopii parhaiten?
– Bisnesmiehelle
– Klassisesta tyylistä muutenkin pitäville miehille
– Toimii vuodesta toiseen ja joka tilaisuuteen
– Sopii hyvin kaikille kasvotyypeille

klassinen miesten hiustyylit

klassinen hiustyyli

 

Klassinen hiustyyli on aina miehekäs ja tyylikäs leikkaus, joka sopii joka tilanteeseen ja lähes jokaiselle miehelle. Parhaiten klassiseen tyyliin sopii hieman taipuisa hiuslaatu, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Muotoilutuotteeksi tähän hiustenleikkaukseen sopii hyvin notkeat paste -tyyppiset vahat, jotka jättävät mattamaisen tai vaihtoehtoisesti kiiltävän lopputuloksen. Tuotteeksi suosittelemme: Pomp&Co. Hair CremePusher Converge tai Redken Rough Clay 20

2. Häivytetty hiustyyli (Fade)

Minkälaiselle miehelle tämä hiustyyli sopii parhaiten?
– Sinulle, joka haluat erottua massasta
– Miehekkäälle miehelle
– Pyöreäkasvoiselle

low fade hiustyyli

 

 

high fade hiustyyli

 

Häivytetty (Fade) miesten hiustyyli voi olla vain häivytetty rajoilta (Low fade) tai korkealle ylös asti (High fade). Häivytetty hiustyyli on erittäin miehekäs hiustenleikkaus, joka pysyy pitkään siistinä, eli hiustenleikkausväli voi olla vähän pidempikin (4-5 viikkoa). Tähän hiustyyliin sopivat erinomaisesti pomade -tyyppiset, voimakkaasti kiiltoa antavat vahat. Tuotteeksi suosittelemme: Pomp&Co. PomadePusher O.D. wax tai Suavecito Pomade

3. Quiff hiustyyli (otsakiehkura)

Minkälaiselle miehelle tämä hiustyyli sopii parhaiten?
– Rennoille
– Somevaikuttajille, poikabändille ja elokuvatähdille
– Kulmikkaille kasvoille

quiff miesten hiustyyli

quiff 2019 hiustyyli

Quiff – miesten hiustyyli on rento ja tyylinsä puolesta sopii rennosti pukeutuville miehille. Tämä hiustyyli vaatii hieman enemmän laittoa föönillä, mutta pienen harjoittelun jälkeen aamutoimet menevät vikkelästi ja rutiinilla. Hiustyyli sopii hyvin paksuille ja taipuisille hiukselle. Viimeistelyyn tähän tyyliin tarvitset föönin ja hyvän harjan. Föönaamista helpottaa muotoilutuote alle laitettuna esim. Pusher Temporary bottle rakennesuihke tai Reuzel Grooming Tonic. Viimeistelyyn sopii hyvin geelit esim. Reuzel Fiber Gel tai Redken Brews Extreme Gel

4. Slickback hiustyyli

Minkälaiselle miehelle tämä tyyli sopii parhaiten?
– Bisnes casual-henkiselle
– Purjehtijasta jalkapalloilijaan
– Helpon mutta miehekkään lookin haluaville

slickback hiustyyli

miesten hiustyylit slickback

Tämä rento mutta asiallinen miehekäs-look sopii kundeille jotka pitävät pidemmistä mutta asialliselta näyttävistä hiusmalleista. Toimii hyvin hieman taipuisalle hiukselle ja ohuemmalle hiukselle. Tämä miesten hiustyyli on helppokäyttöinen, mutta vaatii kuitenkin muotoilutuotteen käyttöä, erityisesti muotoiluvoiteet esim. Pusher Converge, Pomp & Co. Hair Cream tai Pomp&Co. Pomade toimivat erinomaisesti tämän tyyppisessä leikkauksessa. Partaan erinomainen tuote on Pomp&Co. Supreme Beard Balm.

5. Crop cut hiustyyli

Minkälaiselle miehelle tämä tyyli sopii parhaiten?
– Sporttiselle
– Helppoutta arvostavalle
– Kulmikkaille kasvoille

miesten crop hiustyyli

 

crop hiustyyli

Crop cut on lyhyt ja helppohoitonen hiustyyli. Tässä hiustyylissä sivut on lyhyet ja hyvin usein häivytetty joko ihan hiusrajoilta tai jopa ylemmäs. Päälliosa on rikottu voimakkaasti ja se voidaan leikata vahvalla otsatukalla tai niin että etuosa voidaan viimeistellä suoraan ylös tai vähän sivuun. Toimii paksulle mutta myös ohuelle hiukselle. Otsatukka versiossa päälliosan kasvun pitäisi olla voimakkaasti eteenpäin ja otsalla ei saisi olla voimakkaita pyörteitä. Tämän hiustyylin muotoilu ja viimeistely on helppoa. Voimakkaat vahat toimivat erinomaisesti ja pitävät tyylin koko päivän.

Näillä hiustyyleillä varmasti erotut eduksesi tänä keväänä ja kesänä liikenteessä. Parturimme luonnollisesti auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan tyylin. Mikäli haluat muuttaa olemassa olevaa malliasi, suosittelemme valitsemaan GroCut Special -hiustenleikkauksen. Tähän hiustenleikkaukseen on varattu 45min aikaa, jolloin ehditään rauhassa käymään alkukonsultaatio läpi. Tällä varmistamme, että olemme samalla aaltopituudella ja lisäksi uuden hiustyylisi muotoilun opettamiseen on myös hyvä varata hieman aikaa.

Toiminta-ajatukseemme on aina kuulunut tehdä hiustenleikkauksia, jotka ovat miehekkäitä, sopivat kantajalleen ja kestävät 4-5 viikon leikkausvälin. GROOMin hiustenleikkauksissa korostuvat hiusrajat ja niiden viimeistely, hiusmallien kulmikkuus ja tietysti käytön helppous. Mikäli parturikäyntisi jälkeen sinusta kuitenkin tuntuu että jokin kohta tarvitsee vielä korjausta, sitä varten meillä on GROOM tyytyväisyystakuu mikä tarkoittaa, että 7 päivän sisällä voit tulla fiksauttamaan leikkauksesi veloituksetta!

Tervetuloa parturiin!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat 5€ alennuksen verkkokaupastamme tai ensimmäisestä käynnistäsi liikkeissämme.

Jätä kommentti