Neljä vaihetta kohti parempaan parranajoa

Sometimes the old way is the best

Jos miehisyys tiivistettäisiin yhteen asiaan se olisi ehdottomasti klassinen parranajo

Ennen aerosoleja ja moniterähöyliä asiat olivat hyvin yksinkertaisia, mutta sitäkin toimivampia. Nykyään on keskitytty hyvän parranajon sijasta höylien kilpavarusteluun lisäämällä terien määrää ja muita ominaisuuksia samalla ajautuen kauemmaksi miellyttävästä parranajo kokemuksesta. Joten miksi käyttää samaa laitetta jolla äitisi poistaa säärikarvansa parran ajamiseen?

Todellisuudessa klassinen parranajo on paljon yksinkertaisempaa kun oletetaan alkuun tarvitset vain shavetten tai safety razor -höylän ja laadukkaat parranajotuotteet. Lisäksi näillä neljällä vaiheella takaamme miellyttävän parranajon:

1. Valmistelu

Jos mahdollista aja parta lämpimän suihkun jälkeen, jotta partakarva olisi pehmeämpi. Levitä parranajoöljy ajettavalle alueelle.

2. Vaahdota

Sekoita vaahdoke ja levitä se kasvoille käyttäen partasutia. Partasuti auttaa nostamaan partakarvat paremmin iholta.

3. Aja

Kasta terä lämpimään veteen ja aja parta myötäkarvaan. Älä paina terää ihoa vasten, hyvä partaveitsi tai höylä tekee työn puolestasi. Halutessasi erittäin tarkan ajon vaahdota naama uudelleen ja  aja kasvot toiseen kertaan vastakarvaan tai poikittain kasvusuuntaan nähden.

4. Kosteuta

Huuhtele kasvot ajon jälkeen kylmällä vedellä sulkeaksesi ihohuokoset ja levitä kosteuttava tuote ihollesi. Herkkäihoisen kannattaa välttää after-shave tuotteita, jotka sisältävät alkoholia sillä ne voivat ärsyttää ja kuivattaa ihoa entisestään.

Klassinen parranajo on monella tapaa ylivertaisempi verrattuna naaman rapsutteluun moniterähöylällä. Laadukkaalla terällä ajaminen takaa tarkemman ajon ja ihosi voi paremmin. Pitkässä juoksussa tämä tapa tulee myös edullisemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi.

parranajo

 

Nautintoa lisäämään voit yrittää hankkia jonkun tekemään sinulle parranajon. Mikäli vapaaehtoista tai ammattitaitoista parranajajaa ei tunnu löytyvän voit luonnollisesti varata ajan parranajoon meiltä.

Verkkokauppaan

Psst. Koodilla: parranajoblogi2018 saat -15% alennuksen kaikista parranajotuotteista verkkokaupassamme.

Jätä kommentti