Solomon’s Beard -saapasmaan helmi

Upea italialainen Solomon’s Beard tuotesarja kampanjatarjouksessa GROOM parturiliikkeissä

Parrakkaat ystävämme, tämän tarjouksen ohi ei kannata käyskennellä. Saapasmaan helmi Solomon’s Beard on nimittäin -20% tarjouksessa GROOM parturiliikkeissä 27.7.-8.8.2020 välisenä aikana. Astu ovesta sisään ja poimi uudet tai vanhat suosikkisi matkaan ennen kuin loppuvat!

Solomon’s Beard on italialaisella tunteenpalolla vuonna 2002 perustettu tuotesarja, jonka partatuotteet on suunniteltu varta vasten miehille, joille parta on erottamaton osa omaa persoonaa. Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu luonnollisista ja täysin kasviperäisistä raaka-aineista.

Tuoksumaailmaan on tarkoituksella valittu uniikkeja ja persoonallisia tuoksuja, kuten mustapippuria, papayaa, mantelia, koiruohoa ja ruohovartista.

Parranhoitoon tuotesarja tarjoaa laatua arvostaville miehille partaöljyjä, -balmeja sekä -shampoita eri tuoksuilla. Parranajoon löytyy miellyttävän mantelin tuoksulla höystetyt parranajoöljy, partavaahto sekä aftershave -voide. Jos kasvoista ei löydy jouhen jouhea, mutta ihonhoitotuotteet kiinnostaa, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan Absinthe -tuoksumaailman kasvovoiteeseen sekä energisoivaan silmänympärysseerumiin.

Ciao!

Solomons beard

Natural, Cruelty free and Made in Italy. Only for important beards!

 

PS. Solomon’s Beardilla on parran- ja ihonhoito hallussa, mutta syksy tuo tullessaan uusia yllättäviä suuntia! Kannattaa pysyä kuulolla…

*Kampanja voimassa GROOM parturiliikkeissä (ei verkkokaupassa) 27.7.-8.8.2020 välisenä aikana tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Jätä kommentti