Ale!

Cerafill -hoitosetti hiustenlähtöön tarjoaa tehokkaasti apua ohuille/oheneville hiuksille. Hoitosetissä Cerafill Retaliate -shampoo, -hoitoaine sekä Dense FX -hoitosuihke.

85,70 59,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Cerafill -hoitosetti hiustenlähtöön sisältää ao. tuotteet:

Redken Cerafill Retaliate Shampoo 290ml
Cerafill Retaliate -shampoo on virkistävä sen sisältämän metholin ansiosta, ja se stimuloi mikroverenkiertoa. Shampoo soveltuu selvästi oheneville hiuksille; SP-94 ja keramidit vahvistavat hiuksia ja ravitsevat hiusten kasvuympäristöä. Pesee hellävaraisesti hiuspohjan epäpuhtaudet.

Käyttö: hiero pieni määrä shampoota kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi vedellä.

Redken Cerafill Retaliate Hoitoaine 245ml
Cerafill Retaliate -hoitoaine on virkistävä sen sisältämän metholin ansiosta, ja se stimuloi mikroverenkiertoa. Hoitoaine sopii selvästi oheneville hiuksille.

Käyttö: Levitä shampoopesun jälkeen tasaisesti hiuksiin ja hiero tuotetta hiuspohjaan stimuloidaksesi mikroverenkiertoa.  Anna vaikuttaa muutama minuutti. Saatat tuntea viileyttä hiuspohjassasi (menthol). Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi vedellä.

Redken Cerafill Dense FX 125ml
Hiuksia tuuheuttava hoito vaikuttaa hiuksen pinnassa laajentaen hiuksen halkaisijaa SP-94, keramideja ja filloxanea sisältävä koostumus vahvistaa hiuksia, ravitsee hiuspohjaa ja antaa välitöntä tuuheutta. Tekee jokaisesta hiuksesta täyteläisemmän tuntuisen ja antaa välitöntä paksuutta sekä tuuheutta.

*Dihydrotestosteroni eli DHT = hiustenlähtöä edistävä hormoni, jota esiintyy miehillä hiustenlähdön aikana hiustupessa.

Käyttö:
Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta Dense FX -suihketta hiuspohjaasi. Anna hiusten kuivua vapaasti tai kuivaa ne föönillä. Muotoile ja viimeistele haluamallasi tuotteella.

Redken

Näyttelijä Paula Kent perusti yhdessä kampaajansa, Jheri Reddingin kanssa Redken-tuotemerkin vuonna 1960.

Redken 5th Avenue NYC on ammattilaisten käyttämä hiusten hoito- ja värituotesarja. Redken omistautuu inspiroivalle kouluttamiselle, edistyksellisiin tuotteisiin.

Redken tunnetaan inspiroivista ja innovatiivisista tuotteista, joita on valmistettu jo yli 50 vuotta.

USA:n markkinajohtajan paikkaa pitävä Redken luo trendejä  maailmanlaajuisesti ja levittää luovuutta ympäri maailman.

Redken sarjasta löytyy laaja valikoima hiusten muotoilu- ja hoitotuotteita ja on tuotemerkki jokaiselle, joka haluaa trendikkäitä ja inspiroivia hiustuotteita.


Saatat myös pitää...