Ale!

Voidemainen hiusvaha keskivoimakkaalla pidolla. Normaalikiillon jättävä tuote soveltuu erinomaisesti puolipitkiin malleihin, kun maksimaalista pitoa ei tarvita.

12,90 5,00

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Voidemainen hiusvaha keskivoimakkaalla pidolla. Normaalikiillon jättävä tuote soveltuu erinomaisesti puolipitkiin malleihin, kun maksimaalista pitoa ei tarvita. Tuotteella muotoilet vaivatta hiuksesi haluamallasi tavalla!

Käyttö: Kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Ota hiusvahaa herneen kokoinen määrä kämmenellesi. Hiero kämmeniä yhteen ja vie hiusvaha hiuksiin tasaisesti joka puolelle. Viimeistele harjalla tai kammalla. Tuote on vesiliukoinen, eli se peseytyy helposti pois. Suosittelemme kuitenkin aina muotoilutuotteiden käyttäjille hyvää shampoota, joka pesee tuotteen pois ja pitää hiukset sekä hiuspohjan kunnossa.

Raaka-aineet: Aqua, steareth 21,PVP,Petrolatum,steareth 2,microcyrstalline wax ,Polyquaternium 7, Parfum,Paraffinum liquidum, Monopropyleneglycol, phenoxyethanol,ethylhexylglycerin,Alpha isomethylionone,benzyl salicylate,citral,citronellol,geraniol,butylphenyl methylpropional,limonene, linalool

Koko: 100 ml


Saatat myös pitää...