Pusherin rakennesuihke on GROOM Partureiden ehdoton luottotuote! Tuote on erinomainen liukkaisiin ja lasimaisiin hiuksiin, joihin halutaan hallittavuutta ja rakennetta. Vahvistaa ja voimistaa hiuksia samalla kun antaa hyvän suojan UV-säteilyä vastaan.

Surffareille ja rokkareille must have -tuote!

 

26,00

Varastossa

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Pusher Temporary Bottle – rakennesuihke

Rakennesuihke Temporary Bottle on erinomainen liukkaisiin ja lasimaisiin hiuksiin, johon halutaan hallittavuutta ja rakennetta. Vahvistaa ja voimistaa hiuksia samalla kun antaa hyvän suojan UV-säteilyä vastaan. Erinomainen tuote esimerkiksi käytettävksi jonkin muun muotoilutuotteen alle. Surffareille ja rokkareille must have -tuote!

Käyttö: Suihkuta pyyhekuivattuihin hiuksiin ja anna kuivua itsekseen tai kuivaa föönillä. Mitä enemmän tuotetta on hiuksessa sitä  enemmän saat rakennetta. Jatka hiustenmuotoiluasi vahalla niin halutessasi.

hs_temp_bottle

Raaka-aineet: Aqua, Alcohol Denate, Magnesium Sulfate, VP/VA Copolymer, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Hydroxycitronellal, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Benzophenone-4.

Koko: 150 ml