Ale!

Redken BREWS special offer!

Molding Paste ja Daily Shampoo Molding Pasten hinnalla

Molding Paste on helposti levittyvä ja antaa hiuksille tekstuuria. Tämän takia sillä on helppo muotoilla hiukset juuri haluamaasi muotoon joka kestää!

Daily Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja jättää hiukseen raikkaan tunteen. Daily shampoo sisältää mallasta, jonka ravintoaineet auttavat korjaamaan kuivuneita ja vaurioituneita hiuksia, sekä antaa niille uutta elinvoimaa. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

50,00 20,00

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Redken BREWS – Molding Paste luo jämäkän ja erotellun lookin, joka on silti joustava.

  • Maksimaalinen pito
  • Matta lopputulos
  • Antaa hiukseen hyvän ja joustavan rakenteen
  • Helppo muotoilla

Käyttö: Kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Kuivassa hiuksessa pito on voimakkaampi. Hiero tuotetta käsiisi, vie hiusten tyveen ja pituuksiin ja muotoile joko käsin tai kamman kanssa haluamaasi muotoon.

Koko: 100ml

Redken BREWS – Daily Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja samalla auttaa vahvistamaan hiuksia. Soveltuu päivittäiseen käyttöön.

Käyttö: Vaahdota, hiero hiuksiin ja hiuspohjaan minuutin ajan ja huuhtele pois.  Mikäli ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi.

Koko: 300ml

Redken BREWS muotoilutuotteet ovat monipuolisia ja laadukkaita tuotteita, joilla loihdit haluamasi lookin elämäntyyliisi tai tiettyyn tilaisuuteen sopivaksi. Tuotevalikoimasta löydät pomadet kolmella eri pidolla, muotoilugeelin, molding pasten sekä hiuslakan viimeistelyä varten.

Muut Redken BREWS muotoilutuotteet löydät täältä