Ale!

Osta hyvä mies lahja -ITSELLESI!

Kestosuosikin maineen saavuttanut Grey Extreme Hold nyt kätevässä lahjasetissä, joka sisältää 113g pomaden, reissukassiin sopivan 35g pomaden sekä matkakokoisen 100ml Daily Shampoon. Kirsikkana kakun päällä tuotteet on pakattu ripustettavaan toilettilaukkuun.

Grey pomade antaa mattaisan lopputuloksen erittäin vahvalla pidolla, kevyellä ja raikkaalla tuoksulla höystettynä. Pakkauksen minikoko kulkee kätevästi mukana reissussa, töissä ja salikassissa! Vesiliukoinen pomade peseytyy helposti pois setissä olevan Daily Shampoon avulla. Shampoo viilentää ja virkistää päänahkaa ja soveltuu myös koko vartalon pesuun.

 

41,90 29,30

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Grey Dopp Bag -lahjasetti: 113g pomade + 35g pomade + 100ml shampoo + toilettilaukku

Reuzel lahjasetti sisältää Grey Extreme Hold pomadet normaalikokoisena 113g ja matkakokoisena 35g sekä matkakokoisen Daily Shampoon. Kaiken lisäksi nämä tuotteet tulevat näppärään ripustettavaan toilettilaukkuun pakattuna.

Reuzel Grey Extreme Hold (113g + 35g)

Suursuosioon noussut mattapomade, joka pitää kurittomatkin kutrit kuosissa koko päivän ajan.

  • erittäin vahva pito
  • mattainen, rakennetta antava koostumus
  • helposti levittyvä
  • vesiliukoinen
  • kuivaan/pyyhekuivaan hiukseen

Käyttö:
Hiero pieni määrä tuotetta kämmenien välissä ja vie se kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Lisää pomadea tarvittaessa ja viimeistele hiukset haluamaasi muotoon.

Koko: 113g + 35g

Reuzel Daily Shampoo

Päänahkaa viilentävä ja virkistävä Daily Shampoo sisältää taikapähkinää, nokkosen lehteä, rosmariinia ja kortteen juurta.

Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

Koko: 100ml

Muut kätevät setit löydät täältä.


Saatat myös pitää...