Ale!

Osta hyvä mies lahja – VAIKKA ITSELLESI!

Reuzelin suosittu öljypohjainen pomade nyt kätevässä lahjasetissä, joka sisältää 113g pomaden, reissukassiin sopivan 35g pomaden sekä matkakokoisen 100ml Daily Shampoon. Kirsikkana kakun päällä tuotteet on pakattu ripustettavaan toilettilaukkuun.

Reuzel Pink Pomade antaa erittäin voimakkaan pidon ja hyvän kontrollin hiuksiisi. Tuotteessa on maltillinen kiilto ja perinteisen pomaden kirpeän omenainen tuoksu. Setissä oleva Daily Shampoo viilentää ja virkistää päänahkaa ja soveltuu myös koko vartalon pesuun.

Vinkki! Pink Pomadea voi käyttää myös viiksivahana!

 

37,90 26,50

Vain 1 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Pink Dopp Bag -lahjasetti: 113g pomade + 35g pomade + 100ml shampoo + toilettilaukku

Reuzel lahjasetti sisältää Pink Heavy Hold Grease pomadet normaalikokoisena 113g ja matkakokoisena 35g sekä matkakokoisen Daily Shampoon. Kaiken lisäksi nämä tuotteet tulevat näppärään ripustettavaan toilettilaukkuun pakattuna.

Reuzel Pink (113g + 35g)

Reuzel Pink Pomade on Hollantilaisen Schorem partureiden kehittämä pomade, joka antaa erittäin voimakkaan pidon ja hyvän kontrollin hiuksiisi. Tuotteessa on maltillinen kiilto. Perinteisen pomaden tuoksu; kirpeän omenainen. Tuote on öljypohjainen, ja suosittelemmekin pesuun hyvää shampoota.

Käyttö: Lämmitä pomadea käsissäsi kunnes se notkistuu. Vie tuotetta koko hiusten pituuteen ja muotoile haluamallasi tavalla joko käsin tai kamman kanssa. Tuote ei kovetu joten voit helposti muotoilla hiuksiasi uudelleen pitkin päivää.

Koko: 113g + 35g

Reuzel Daily Shampoo

Päänahkaa viilentävä ja virkistävä Daily Shampoo sisältää taikapähkinää, nokkosen lehteä, rosmariinia ja kortteen juurta.

Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele.

Koko: 100ml

Muut kätevät setit löydät täältä.


Saatat myös pitää...