Ale!

Hilsettä havaittu? Ei hätää! Redkenin Scalp Relief Dandruff Control Shampoon avulla pääset helposti eroon hilseestä! Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan sekä palauttaa hiuspohjan luonnollisen kosteustasapainon tehden hiuksista kevyet ja ilmavat.

23,90 15,90

Vain 1 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Redkenin Scalp Relief Dandruff Control Shampoon avulla pääset helposti eroon hilseestä! Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan sekä palauttaa hiuspohjan luonnollisen kosteustasapainon tehden hiuksista kevyet ja ilmavat.

Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta shampoo poistaa hilseen tehokkaasti. Shampoo vaikuttaa hiustenpesun aikana hilseileviin alueisiin ja poistaa hilseen hiuksista ja hiuspohjasta.

Scalp Relief Dandruff Control Shampoo sisältää laventeliuutetta ja glyseriiniä, jotka puhdistavat ja rauhoittavat hiuspohjaa. Shampoo kosteuttaa myös kuivaa hiuspohjaa.

Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin hieroen hiuspohjaa, anna vaikuttaa muutaman minuutin ja huuhtele. Käytä shampoota ainakin muutaman kerran viikossa saadaksesi parhaan tuloksen. Mikäli ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi.

Koko: 300ml

Näyttelijä Paula Kent perusti yhdessä kampaajansa, Jheri Reddingin kanssa Redken-tuotemerkin vuonna 1960.

Redken 5th Avenue NYC on ammattilaisten käyttämä hiusten hoito- ja värituotesarja. Redken omistautuu inspiroivalle kouluttamiselle, edistyksellisiin tuotteisiin.

Redken tunnetaan inspiroivista ja innovatiivisista tuotteista, joita on valmistettu jo yli 50 vuotta.

USA:n markkinajohtajan paikkaa pitävä Redken luo trendejä  maailmanlaajuisesti ja levittää luovuutta ympäri maailman.

Redken sarjasta löytyy laaja valikoima hiusten muotoilu- ja hoitotuotteita ja on tuotemerkki jokaiselle, joka haluaa trendikkäitä ja inspiroivia hiustuotteita.