Ale!

Soothing Balance shampoo pesee hiukset hellävaraisesti rauhoittaen samalla herkkää ja jännittynyttä hiuspohjaa. Lieventää välittömästi hiuspohjan kireyttä, antaen pitkäkestoisen rauhoittavan tunteen.

23,90 15,90

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Tuote saatavilla myös liikkeistä

Soothing Balance shampoo pesee hiukset hellävaraisesti rauhoittaen samalla herkkää ja jännittynyttä hiuspohjaa. Redkenin ainutlaatuinen Interbond Scalp System ja Calming Suspension System kuljettavat eukalyptus- ja lakritsiuutteen suoraan hiuspohjaan lieventäen välittömästi hiuspohjan kireyttä ja antaen pitkäkestoisen rauhoittavan tunteen. Hiuspohjasta tulee kosteutettu, rauhoittunut ja virkistynyt samalla kun hiuksista tulee pehmeät, kiiltävät ja ilmavat.

Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin, hiero hiuspohjaan ja hiuksiin. Huuhtele. Sopii päivittäiseen käyttöön. Mikäli ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi.

Koko: 300ml

Näyttelijä Paula Kent perusti yhdessä kampaajansa, Jheri Reddingin kanssa Redken-tuotemerkin vuonna 1960.

Redken 5th Avenue NYC on ammattilaisten käyttämä hiusten hoito- ja värituotesarja. Redken omistautuu inspiroivalle kouluttamiselle, edistyksellisiin tuotteisiin.

Redken tunnetaan inspiroivista ja innovatiivisista tuotteista, joita on valmistettu jo yli 50 vuotta.

USA:n markkinajohtajan paikkaa pitävä Redken luo trendejä  maailmanlaajuisesti ja levittää luovuutta ympäri maailman.

Redken sarjasta löytyy laaja valikoima hiusten muotoilu- ja hoitotuotteita ja on tuotemerkki jokaiselle, joka haluaa trendikkäitä ja inspiroivia hiustuotteita.