Ale!

RICH by Rick Ross

Takut pois tyylillä! RICH by Rick Ross Luxury Hair & Beard Brush -harjan avulla selvität hankalimmatkin takut niin hiuksista kuin parrasta hellävaraisesti. Harja on helppo pitää puhtaana ja sen avulla levittyy näppärästi myös hoitoaine tai partaöljy. Lisäksi ergonimisen muotoilun ansiosta harja istuu käteen kuin nyrkki silmään! Ja tämä tietysti kultaisena.

Luxusta henkivästä elämäntyylistään sekä muhkeasta parrastaan tunnettu rap-moguli Rick Ross on ottanut haltuunsa komeudenhoitomarkkinat ja nyt herran tuotesarja löytyy myös meiltä!

#BOSSUP

 

15,90 11,10

Vain 1 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

RICH by Rick Ross Luxury Beard & Hair Brush

Ergonomisesti suunniteltu RICH by Rick Ross Luxury Beard & Hair Brush -parta- ja hiusharja tuntuu miellyttävältä kädessä ja sen avulla selvität niin hiukset kuin parran ilman inhottavaa repimisen tunnetta. Harjan avulla myös partaöljy ja/tai hoitoaine levittyy helposti ja tasaisesti. Helppo pitää puhtaana.

Amerikkalaisen rap-artisti Rick Rossin nimeä kantava tuotesarja RICH by Rick Ross on vihdoin rantautunut Suomeen! Tuotesarja pitää sisällään laadukkaat hius- ja partatuotteet, jotka henkivät samaa tyyliä kuin maailmankuulu perustajansa. Sarja koostuu 9 tuotteesta, jotka sisältävät mm. kaviaariuutetta, hampunsiemenöljyä, samppanjauutetta sekä Kona-kahvia. Ei sisällä sulfaatteja tai parabeeneja.

#BOSSUP

Tutustu myös muihin Rick Ross tuotteisiin.


Saatat myös pitää...