Ale!

RICH by Rick Ross

Älä tingi parranhoidosta ja anna partasi puhua puolestaan. RICH by Rick Ross Luxury Beard Oil ravitsee, hoitaa ja kosteuttaa partaa tehokkaasti jättäen upean kiillon. Helposti levittyvä öljy imeytyy nopeasti ja jättää kevyen tunteen parralle ja iholle. Every day is a good day to BOSS UP!

Luxusta henkivästä elämäntyylistään sekä muhkeasta parrastaan tunnettu rap-moguli Rick Ross on ottanut haltuunsa komeudenhoitomarkkinat ja nyt herran tuotesarja löytyy myös meiltä!

#BOSSUP

 

27,90 19,50

Varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

RICH by Rick Ross Luxury Beard Oil -partaöljy (30 ml)

Helposti levittyvä RICH by Rick Ross Luxury Beard Oil -partaöljy kosteuttaa partaa ja ihoa, vähentää kutinaa ja tuo upean kiillon parralle. Tuote imeytyy nopeasti jättäen kevyen tunteen parralle ja iholle.

Käyttö: Levitä muutama tippa öljyä kosteaan tai kuivaan partaan. Lisää tarvittaessa vielä pari tippaa paremman kiillon aikaansaamiseksi.

Koko: 30 ml

Amerikkalaisen rap-artisti Rick Rossin nimeä kantava tuotesarja RICH by Rick Ross on vihdoin rantautunut Suomeen! Tuotesarja pitää sisällään laadukkaat hius- ja partatuotteet, jotka henkivät samaa tyyliä kuin maailmankuulu perustajansa. Sarja koostuu 9 tuotteesta, jotka sisältävät mm.

  • Kaviaariuutetta -kosteuttaa ja suojaa UV-säteilyltä, anti-aging vaikutus
  • Hampunsiemenöljyä -ultrakosteuttava öljy, joka rauhoittaa ja pehmentää väsynyttä ja kuivaa hiusta sekä ihoa
  • Samppanjauutetta -antioksidantit ja proteiinit korjaavat hiusta ja ehkäisevät hiustenlähtöä
  • Kona-kahvia -antioksidantti, joka kosteuttaa, elvyttää ja kirkastaa ihoa

PS. Sulfaatit ja parabeenit ovat jätetty suosiolla pois.

#BOSSUP

Tutustu myös muihin Rick Ross tuotteisiin.


Saatat myös pitää...