Shave Club C57 Safety Razor -partahöylä ja Natural -partavesi (10ml)

Tämä klassinen partahöylä on paitsi tyylikäs myös aloittelijaystävällinen: suljettukampainen höylä takaa turvallisemman ja hellävaraisemman parranajon.

Höylään käy tavalliset DE-terät. Jos haluat testata kasvoillesi parhaiten sopivaa terää, niin nappaa tilaukseen mukaan esim. terientestauspaketti.

Pakkaamme mukaan myös matkakokoisen aftershave -partaveden, joka rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen.

Katso myös muut tuotteet tuotemerkiltä: Shave Club

19,90

Varastossa

Shave Club C57 Safety Razor -partahöylä

Tämä klassinen partahöylä on paitsi tyylikäs myös aloittelijaystävällinen: suljettukampainen höylä takaa turvallisemman ja hellävaraisemma ajon.

Shave Clubin C57 -partahöylän nimi “C57” rakentuu kahdesta osasta: C tulee nimityksestä “Closed Comb” eli suljettukampainen ja luku 57 tulee painosta eli 57 grammaa täyttä parranajoiloa. Partahöylän hattuosaan on kaiverrettuna Shave Club Finland.

Höylään käy tavalliset DE-terät. Jos haluat testata kasvoillesi parhaiten sopivaa terää, nappaa tilaukseen mukaan vaikkapa terientestauspaketti.

Natural partavesi, 10ml:

Parranajon jälkeen aftershave rauhoittaa pahemmankin ihoärsytyksen. Taikapähkinävesi sulkee ihohuokoset ja auttaa kaikenlaiseen ihon ärsytykseen – monikäyttöinen tuote sopii myös esimerkiksi hyttysenpuremiin ja auringonpolttamiin.

Ainesosat: Hamamelis virginiana, alcohol.

Katso myös muut tuotteet tuotemerkiltä: Shave Club