Ale!

LAHJASETTI ELÄMÄSI MIEHELLE (kyllä, juuri se joka katsoo peilistä takaisin)

Reuzel Sh*t, Shower & Shave lahjasetti sisältää mielenkiintoisen yhdistelmän Reuzelin luottotuotteita pakattuna rouheaan lahjapussukkaan. Pussukasta paljastuu vihermintun ja teepuun tuoksulla höystetty 3-in-1 Shampoo, Conditioner & Body Wash -pesu, Shave Cream -parranajovoide sekä Reuzel pomadepurkkiin valettu TODELLA miellyttävän tuoksuinen kynttilä.

 

29,90 20,00

Vain 1 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Reuzel Sh*t, Shower & Shave -lahjasetti

Reuzel lahjasetti sisältää kolme tuotetta:

Reuzel Tea Tree 3-in-1 Shampoo, Conditioner & Body Wash (350ml)

Ihoa ja hiuksia hoitava Tea Tree 3-in-1  Shampoo, Conditioner & Body Wash on täydellinen tuote koko vartalon pesuun päästä varpaisiin. Raikas vihermintun ja teepuun tuoksu. Rauhoittaa ihoa, kosteuttaa ja hoitaa päänahkaa.

Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin ja kostealle iholle. Huuhtele huolellisesti.

Reuzel Shave Cream -parranajovoide (95,8g)

Parranajovoide Reuzel Shave Cream – voidemainen, täyteläinen koostumus suojaa ihoasi ja mahdollistaa sileän parranajotuloksen. Ihoa hoitavat ja partaterän liukua edistävät ainesosat takaavat pehmeän ja sileän lopputuloksen samalla hoitaen ihoasi.

Parranajovoidetta voi käyttää partasudin kanssa tai ilman. Täyteläinen vaahtokerros tekee ihon pinnasta liukkaan parantaen luistoa ja ehkäisten ihoärsytystä.

Käyttö: Hiero kasvojasi mahdollisimman lämpimällä vedellä 30 sekunnin ajan. Vaahdota ja levitä parranajovoide sudilla tai ilman.

Reuzel tuoksukynttilä

Reuzel pomadepurkkiin tehty tunnelmallinen kynttilä, jossa on todella miellyttävä tuoksu

Käyttö: Valitse paloturvallinen paikka ja sytytä kynttilä

 

Reuzel on hollantia, ja se tarkoittaa laardia – mikäpä muukaan nimi olisi osuvampi laadukkaille, old school -pomadeille?

Schorem on miesten Old School -parturiliike Rotterdamissa. Liikkeessä on erikoistuttu klassisiin miesten hiustenleikkauksiin; pompadour ja flattop muiden muassa ovat liikkeen arkea. Liikkeen perustajat Leen ja Bertus ovat luoneet Reuzel -tuotteet yli viidenkymmenen vuoden parturointikokemukseensa ja vaativaan makuunsa pohjautuen.

Reuzel -tuotteissa kunnioitetaan vanhan ajan pomade-henkeä; menneisyydessä pomadet oli valmistettu eläinrasvasta ja hajustettu omenoilla. Modernit, synteettisesti valmistetut pomadet mukailevat yhä mennyttä, ja monissa tuoksuukin perinteinen omena.


Saatat myös pitää...