Ale!

Partavaha kosteuttaa ja hoitaa parran lisäksi samalla myös ihoa parran alla. Suosittelemme päivittäistä käyttöä, jos toiveenasi on komealta näyttävä ja huoliteltu parta ilman hilsettä. Tuotteessa mieto pito.

19,50 13,60

Vain 3 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Partavaha kosteuttaa ja hoitaa parran lisäksi samalla myös ihoa parran alla. Suosittelemme päivittäistä käyttöä, jos toiveenasi on komealta näyttävä ja huoliteltu parta, ilman hilsettä. Kokonaisvaltaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi käytä yhdessä Mr Bear Family -partaöljyjen kanssa. Partavaha on valmistettu luonnonöljyistä ja Sheavoista. Tuotteen tuoksu on miehekäs ja raikkaan metsäinen.

Käyttö: Ota sormella partavahaa purkista pieni määrä ja hiero sitä kämmeniesi välissä kunnes koostumus muuttuu helposti käsiteltäväksi. Sipaise partavaha partaasi ja käytä partakampaa muotoilun apuna. Suosittelemme partavahan poispesuun partasaippuaa sekä lämmintä vettä.

Raaka-aineet: Shea Butter, Lanolin, Apricot Kernel Oil, Bees Wax, Jojoba Oil, Argan Oil, Coconutoil, Rosehip seed oil, Essential oils, Sunflower Oil, Natural Vitamin E.

Koko: 60 ml


Saatat myös pitää...