Parranajosetin tarvikkeet tuo tosimiehelle parranajoon vanhanajan ”Cut Throat” -meininkiä pienellä modernilla twistillä. Ostaessasi tuotteet ja tarvikkeet setissä säästät selvää rahaa.

Mainio lahjaidea!

44,90

Varasto loppu

The Bluebeards Revenge ’Cut Throat’ Shavette -partaveitsellinen parranajosetti tuo tosimiehelle parranajoon vanhanajan ”Cut Throat” -meininkiä pienellä modernilla twistillä.

Paketti sisältää BBR Shavetten, johon voit käyttää vaihtoteriä (paketti ei sisällä teriä mutta löydät niitä GROOM Parturit liikkeistä, verkkokaupastamme tai hyvin varustetuista erikoismyymälöistä). Mukana myös suosittu ”Doubloon” partasuti sekä The Bluebeards Revengen partavaahtoa ja aftershavea, jotka molemmat riittävät jopa 50 parranajoon.

Sopii erinomaisesti myös lahjaksi!

Sisältää
1 x 100ml Shaving Cream partavaahto
1 x Doubloon partasuti
1 x 100ml Post-Shave Balm aftershave
1 x Shavette “Cut Throat” partaveitsi (terät myydään erikseen)

Shaving Cream (100ml)
Parranajoon tarkoitettu Luxus creame joka on suunniteltu rauhoittamaan parrankasvua ja samalla vähentämään parranajosta aiheutuvia ongelmia kuten esim. ihon ärsytystä ja poltteen tunnetta iholla.

Käyttö
Parhaan tuloksen saat käyttämällä partasutia. Pienellä investoinnilla parannat parranajokokemustasi. Suti nostaa partakarvoja pystyyn, tekee paremman vaahdokkeen ja valmistelee ihon ajoa varten. Lisää mantelin kokoinen määrä cremeä sutiin ja vaahdota vaahto kasvoillesi. Yhden purkin pitäisi kestää noin 50 parranajon verran.

Post-Shave Balm (100ml)
Luxus parranajon jälkeen käytettävä balsami joka on kehitetty rauhoittamaan parran kasvua sekä kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa parranajon jälkeen.

Spesiaali koostumus sisältää Witch Hazeliä ja Aloe Veraa joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Olo iholla on kuin lottovoittajalla heti ajon jälkeen. Tuote myös sisältää Decelerineä jonka on todettu rauhoittavan parrankasvua. Käyttämällä Shaving Cremeä ja post-shave balsamia sen on todettu rauhoittavan parran kasvua ja pidentävän ajo väliä.

Käyttö
Levitä ohut kerros ajetulle alueelle ja anna kuivua.

”Doubloon” partasuti
Hyvä hinta laatusuhteeltaan oleva suti. Erinomainen märkäajon aloittelijoille tai vaikkapa matkasudiksi.

Ollaan huomattu, että moni mies on unohtanut tai ei tiedä märkäajon etuja ja hyötyjä. Se on ihan normaalia kun moni hurruttelee sähköparranajokoneilla nykyään. Ensimmäinen vaihe kohti parempaa parranajoa on oikeat tuotteet ja työkalut ja niistä kunnollinen partasuti on avainasemassa. Nykypäivänä partasudit voi maksaa muutamasta eurosta jopa satojen eurojen mäyränkarva suteihin.

Tässä olisi hyvä laatuinen ja kohtuuhintainen partasuti jolla voit aloittaa matkan kohti parempaa ja miellyttävämpää parranjoa.  Sopii käytettäväksi yhdessä The Bluebeards Revenge™ Shaving Creamin kanssa!

Mitat:
Sudin läpimitta: 40mm
Sudin pituus: 50mm
Kokonaispituus: 90mm
Kahvan läpimitta: 30mm

Shavette “Cut Throat” partaveitsi
Voit tehdä itsellesi kunnon ”Cut throat” parranajon tällä vaihtoterä shavette veitsellä.

Shavette on läheistä sukua ”straight razor” eli vanhan ajan partaveitsille. Ainoa ero on oikeastaan terässä jonka voit vaihtaa kuten safety razor höylissäkin. Tästä syystä sinun ei tarvitse huolehtia stroppauksista ja teroituksista. Nautit vain todella sileästä parranajosta!

Pituus 22cm kokonaan avattuna

Huom!
Partaterinä käytetään samoja teriä kuin ”Scimitar” Double Edge Razorissa. Partaterät vain katkaistaan pituus suunnassa.


Saatat myös pitää...