Medium Hold, Medium Shine

Hairy Man Gift Set -pakkaus sisältää Deluxe Pomaden, Premium partaöljyn sekä partakamman.

Luonnollinen kiilto ja keskivahva pito hakusessa? Deluxe Pomade mahdollistaa helpon muotoilun, jättämättä hiuksiin rasvaista lookkia. Tuoksuna raikas sitrus ja vanilja joka taatusti vetää puoleensa naispuolisia henkilöitä 😉 Vanilijan ja tonkapavun tuoksulla höystetty partaöljy puolestaan hoivaa, pehmittää ja ravitsee partaa sekä ihoa sen alla. Kammalla sudit viimeisetkin hajakarvat ojennukseen.

Loistava lahjaidea poikaystävällä, isälle, kaverille, veljelle tai ennen kaikkea itsellesi!

34,90

Varasto loppu

Dapper Dan Hairy Man lahjapakkaus -Deluxe Pomade

Dapper Dan Hairy Man lahjapakkaus sisältää Deluxen Pomaden, Dapper Dan Premium -partaöljyn ja partakamman. Keskivahvalla pidolla ja luonnollisella kiillolla varustettu pomade, ravitseva partaöljy sekä klassinen puinen partakampa on loistava lahjaidea myös silloin kun haluat muistaa itseäsi.

Käyttö: 1) Pomade: hiero pieni määrä pomadea kämmenten välissä ja vie kuivaan tai pyyhekuivaan hiukseen. Muotoile sormin tai kamman avulla haluamasi tyyli. Voimakkaamman pidon saat kuivaan hiukseen levitettynä. Peseytyy helposti pois.  2) Premium Beard Oil: hiero muutama tippa öljyä partaan ja ihoon. Päivittäinen käyttö on jopa suositeltavaa. 3) Kampa: käytä mielikuvitustasi

Koko: Pomade 100ml, partaöljy 15ml

Tutustu myös muihin Dapper Dan tuotteisiin!