Ale!

Strong Hold

Hairy Man Gift Set -pakkaus sisältää Matt Clay -mattavahan, Premium partaöljyn sekä partakamman.

Huoleton look voimakkaalla pidolla? Täältä pesee! Tämä mausteiselta tuoksuva mattavaha taipuu monelle tallaajalle jättäen upean mattaisen lopputuloksen, joka kestää koko päivän. Pehmeä vaha levittyy parhaiten pyyhekuivaan hiukseen ja peseytyy helposti pois. Vanilijan ja tonkapavun tuoksulla höystetty partaöljy puolestaan hoivaa, pehmittää ja ravitsee partaa sekä ihoa sen alla. Kammalla viimeistelet koko paketin.

Loistava lahjaidea poikaystävällä, isälle, kaverille, veljelle tai ennen kaikkea itsellesi!

34,90 25,00

Vain 1 varastossa

Tarjous voimassa vain verkkokaupassa.

Dapper Dan Hairy Man lahjapakkaus -Matt Clay

Dapper Dan Hairy Man lahjapakkaus sisältää Matt Clay -mattavahan, Dapper Dan Premium -partaöljyn ja partakamman. Helposti levittyvä, erittäin voimakkaalla pidolla varustettu mattavaha, ravitseva partaöljy sekä klassinen puinen partakampa on loistava lahjaidea myös silloin kun haluat muistaa itseäsi.

Käyttö: 1) Matt Clay -mattavaha: lämmitä pieni määrä (pieni määrä oikeasti riittää) vahaa kämmenten välissä ja vie pyyhekuivaan hiukseen. Muotoile sormin tai kamman avulla haluamasi tyyli. Jos kuitenkin kaipaat vieläkin jämäkämpää pitoa, käytä hieman isompi määrä vahaa. Peseytyy helposti pois. 2) Premium Beard Oil: levitä muutama tippa öljyä partaan ja ihoon. Päivittäinen käyttö on jopa suositeltavaa. 3) Kampa: käytä mielikuvitustasi

Koko: Pomade 100ml, partaöljy 15ml

Tutustu myös muihin Dapper Dan tuotteisiin!