Warpaint hampaiden valkaisu hiili

Australialainen Warpaint on markkinoiden ensimmäinen laadukas ja todella toimiva aktiivihiilijauhevalmiste, jolla onnistuu poistaa värjäytymät hampaista 100% luonnollisesti. Warpaint on saanut useita kansainvälisiä innovaatio- ja bisnespalkintoja korkeista eettisistä ja ekologisista standardeistaan.

Warpaint -hampaidenvalkaisujauhe on hurmannut Australian ja Amerikan ja viimeisimpänä Suomen. Se on turvallisin tapa vaalentaa ja syväpuhdistaa hampaat. Aktiivihiili on erittäin hyvä erityisesti ulkoisista syistä kuten ruoan, juomien tai tupakoinnista johtuvien värjäytymien vaalentamiseen. Lisäksi se sopii kaikenikäisille, myös lapsille. Eri maiden hammasterveyden asiantuntijat pitävät tuotetta hyvin hienojakoisen koostumuksen ja sen neutraalin pH-arvon vuoksi hammaskiilteelle turvallisena. Tuote on myös reilun pakkauskokonsa vuoksi kilohinnaltaan edullisin markkinoilla olevista aktiivihiilituotteista.

Warpaintin hampaidenvalkaisu teho perustuu hampaita valkaisevaan hellävaraiseen kookoksenkuoresta valmistettuun aktiivihiileen. Tämä hiili on niin hienoksi hiottua, että se ei vahingoita hampaiden kiillettä. Valkaisuteho perustuu hiilen huokoiseen rakenteeseen, jonka vuoksi se imee itseensä muita materiaaleja – tässä tapauksessa värjäytymiä ja likaa – jättäen hampaiden pinnat puhtaiksi ja vaaleammiksi. Aktiivihiili on syötäväksikin turvallista hiiltä, jota käytetään esimerkiksi sairaaloissa lääkehiilenä. Kookoksenkuoresta saadun hiilen lisäksi hampaita hoivaa australialainen bentoniittisavi, joka poistaa myrkkyjä ja vahvistaa ikeniä ja hampaita mineraalirikkaan koostumuksensa ansiosta. Bentoniittisavi ei vahingoita hampaiden kiillettä vaan puhdistaa ja kiillottaa hampaan pinnan hellävaraisesti. Bentoniittisavi myös vahvistaa luonnollista vastustuskykyäsi ja pitää ikenesi terveinä. Muut ainesosat ovat luomulaatuinen appelsiinin kuori (ei sisällä sitrushappoa), piparminttu sekä sitruunamyrtti (ei sisällä sitrushappoa), jotka ehkäisevät tulehduksia ja raikastavat suun. Warpaint- hampaidenvalkaisuhiili on 100% luonnollinen, vegaaninen eikä sitä ole testattu eläimillä.

Showing all 1 result